F İstanbul Gıda ve Ambalaj Fuarı

5 Temmuz 2022

7 Temmuz 2022

10:00 Kime 18:00

Yeşilköy, İstanbul Fuar Merkezi, Bakırköy/İstanbul, Türkiye

https://f-istanbul.com/turkce

Kayıtlı olmayan ziyaretçilerden giriş ücreti talep edilecek. 

+90 538 972 61 20

Etkinlikler Tanım

Federal Fuarcılık tarafından düzenlenen F İstanbul Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı, 5-7 Temmuz 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’ nde gerçekleştirilecek.

Fuara, Türkiye’de işlenmiş gıda, içecek, şekerleme, gıda katkı maddeleri, gıda işleme ve ambalaj endüstrisi dahil gıda sanayisinin tüm paydaşlarının katılması bekleniyor. Ayrıca, Türkiye’de sektör bazlı ihracat yapan, ilk defa yurt dışına ihracat yapacak üreticiler ve aracı firmaların buluşması da amaçlanıyor. 300’ün üzerinde katılımcı firmanın ürünlerini sergileyeceği fuarda, sektördeki son teknolojiye sahip ürünler yer alacak.

F İstanbul Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı süresince TÜRES (Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği), 6-7 Temmuz tarihlerinde özel sahnesiyle paralel gastronomi etkinlikleri düzenleyecek. TÜRES özel sahnesi TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingül’ün açılış konuşması ile başlayacak. Etkinlikte şef Ömür Akkor Selçuklu ‘Günümüze Anadolu Mutfağı’, yemek yazarı Ebru Erke ‘Gastronomide Kadın Girişimcilik’, yemek yazarı Müge Akgün ‘Coğrafi İşaretli Ürünler ile Gastronomide Katma Değer Oluşturmak’, Türk mutfağıaraştırmacısı/şef moderatör Vedat Başaran ‘Türk Markalarının Ortadoğu Açılımı’ gibi konuları ele alacak. TÜRES sahnesinde ayrıca Gürkan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Topçu, Coca Cola İçecek Yerinde Tüketim Kanalı Satış Direktörü Şehnaz Gökaslan, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, Saruhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Saruhan, Simit Sarayı Onursal Başkanı Haluk Okutur, Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahsin Öztiryaki, Jumbo Ev Gereçleri Yönetim Kurulu Üyesi Emre Ete gibi sektörün önde gelen isimleri fuar kapsamında sektör profesyonelleriyle buluşacak.

Organizers

Visited 154 times, 1 Visit today

Buraya yorum yazmak ister misiniz?

Related Event

Alta Chefs Table

Alta Nişantaşı, Süleyman Nazif Sokak, Şişli/Istanbul, Turkey

26 Mart 2019

18:00 To 20:00

0212 234 00 84

Nişantaşı’ndaki Alta Restaurant&Bar‘da 27 Mart 2019, Çarşamba akşamı Burçak Ersen ve Levon Bağış ile Chef’s Table etkinliği gerçekleştirilecek.devamı

Türkiye genelinde

20 Mayıs 2012 To 24 Mayıs 2012

07:00 To 17:00

Uluslararası Sütçülük Federasyonu‘nun sütü sevdirmek ve süt tüketimini artırmak için başlattığı 21 Mayıs günü “Dünya Süt Günü” tüm üye ülkelerde kutlanıyor.devamı

Çırağan Palace Kempinski, Çırağan Caddesi 32, Beşiktaş - İstanbul

28 Eylül 2011

18:00 To 21:30

  Doluca’nın yenilenen Tuğra serisi şarapları İstanbul’un gözde fine dining restoranı Tuğra’da 29 Eylül 2011 Perşembe akşamı özel bir tadımla tanıtılacak.devamı