Rooftop Festival 2025 – Summer Edition

24 Mayıs 2025

24 Mayıs 2025

15:00 To 23:50

İstanbul, Türkiye

Biletler 800-1.000 TL arasında

Etkinlik Description

İstanbul’un klasikleşen etkinliklerinden Rooftop Festival, 24 Mayıs 2025, Cumartesi günü “Summer Edition” konseptiyle 11. kez katılımcılarla buluşacak. Festival, Beşiktaş, Karaköy ve Harbiye’deki yedi farklı terasta gerçekleşecek ve gece yarısı sonrası Klein Harbiye’deki after-party ile sonlanacak.

Saat 15:00′te başlayacak etkinlikte, katılımcılar tek bir biletle tüm teraslara giriş yapabilecek. Her terasta farklı bir müzik seçkisi ve atmosfer sunulacak. Festivalde sahne alacak sanatçılar arasında Tripolism, Adana Twins, Ajna, Jamiie, Re-You, Alican, Ali Efe Dinç, Bayram Özcan, Diana Swan, Doruk, Egeme, Emre Şenol, Ezgi, Gaia Ekho, Konuralp, Marc Gonen, Manthem, Menachem 26, Murathan Özbek, Murat Güçlü, Orkun Bozdemir, Seko, Turkish Edits ve This is Inanc yer alıyor.

Festival boyunca, markaların yaratıcı deneyim alanları, ünlü şeflerden lezzetler, sanat ve yaşam tarzı köşeleri, gün batımı partileri ve sürpriz etkinlikler katılımcıları eğlendirecek. Etkinlik, 18 yaş ve üzeri katılımcılara açık olup, biletler Biletix ve Bubilet üzerinden satışa sunuluyor .

Organizers

Visited 6605 times, 1 Visit today

Buraya yorum yazmak ister misiniz?

Related Event

Türkiye

10 May 2020

08:00 To 23:55

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazarında kutlanan Anneler Günü bu yıl 10 Mayıs’ta. Anneler Gününün tarihçesi aslında Antik Yunana kadar dayanmaktadır. Yunan mitolojisinde ise tanrı ve tanrıçaların…devamı

Go Meso Hint Yemekleri Günleri 2016

Go Meso - İstinye Park AVM İstinye Bayırı Caddesi No:73, İstinye - İstanbul

18 November 2016 To 30 November 2016

12:00 To 23:00

İstinye Park‘taki Go Meso, Yakın Doğu’dan Uzak Doğu’ya geniş bir coğrafyanın lezzetlerini meraklılarıyla paylaşacağı etkinlikler dizisi başlatıyor. İlk etkinlik 18-30 Kasım 2016 tarihleri arasındaki  “Hint Yemekleri Günleri”.…devamı

Armaggan Mağazası 4. Kat - Nuruosmaniye Cad. No: 65, Cağaloğlu - İstanbul

29 February 2012

15:00 To 17:00

Türk Kültür Vakfı’na ait Yemek Sanatları Merkezi’nde (YESAM) Türk Mutfağının Evreleri başlıklı seminer dizisinin üçüncü bölümü 29 Şubat 2012’de gerçekleşiyor. Türk mutfağı araştırmacısı ve yemek yazarı Nevin…devamı