Maltepe Piazza’da Ekmek Arası Festivali

22 Ocak 2025

22 Ocak 2025

08:19 To 08:19

Event Description

Anadolu yakasında konumlanan alışveriş ve yaşam merkezi Maltepe Piazza AVM, 12-13 Ekim 2019 tarihleri arasında ekmek arası lezzetleri ziyaretçileriyle buluşturuyor. Ünlü şefler ve restoranlar, sevilen lezzetlerini Maltepe Piazza Ekmek Arası Festivali’nde sunacak.
Bu yıl ilk kez düzenlenen Ekmek Arası Festivali’nde 15:00-17:30 saatleri arasında ünlü şeflerin ve restoranların hazırladığı ekmek arası lezzetler, ziyaretçilere ücretsiz ikram edilecek.
Basta Street Food Bar, Kokoreççi Baki, TRC American Dinner, Banko Burger, Brekkie, FireRoom, Snob Street Food, Muutto, Frenchie Ice Cream ve Dardenia ekmek arası lezzetlerini sunacak. Katılımcı markaların ünlü şefleri Hazer Amani, Derin Arıbaş, Kaan Sakarya, Ali Dövenci, Buse Dövenci, Bora Bozankaya ve Umut Karakuş da etkinlik kapsamında Maltepe Piazza AVM ziyaretçileri ile buluşacak.
Maltepe Piazza AVM Teras Bahçe’de gerçekleşecek ve iki gün boyunca ünlü şef ve restoranların hamburger, dürüm, kruvasan sandviç, balık ekmek, nohut dürüm, ekmek arası kokoreç, sosisli sandviç gibi ekmek arası farklı lezzetler sunacakları Ekmek Arası Festivali’nda ekmek üzerine söyleşiler de gerçekleşecek.
İki gün boyunca, Maltepe Piazza Instagram hesabından açıklancak DJ’lerin son dönemin popüler şarkılarını kendine has dokunuşları ile dinleyiciyle buluşturacağı etkinlikle Maltepe Piazza AVM ziyaretçileri eğlencenin tadına varacak. Aktivite saatleri ise yine Maltepe Piazza Instagram hesabı üzerinden açıklanacak.
Program ise şöyle:
12 Ekim Cumartesi
Basta Street Food Bar – Derin Arıbaş ve Kaan Sakarya
Kokoreççi Baki Usta
TRC American Dinner – Ali Dövenci & Buse Dövenci
Banko Burger – Bora Bozankaya
Brekkie

13 Ekim Pazar
Fireroom – Hazer Amani
Dardenia
Muutto – Umut Karakuş
Frenchie Ice Cream
Snob Street Food

Organizers

Visited 1099 times, 1 Visit today

Buraya yorum yazmak ister misiniz?

Related Event

Taksim Meydanı, Taksim - İstanbul

6 April 2012 To 9 April 2012

13:00 To 23:00

Türk şarap üreticilerinin en önemli buluşma noktası olma yolunda ilerleyen Masters of Wine Weekend Istanbul, bu yıl 6-9 Nisan 2012 tarihleri arasında dördüncü defa düzenleniyor. The Marmara…devamı

42 Maslak'ta Çiçek Çikolata PopUp

42 Maslak, Ahi Evran Caddesi, Sarıyer/Istanbul, Turkey

9 February 2019 To 14 February 2019

10:00 To 22:00

Gastronomi, alışveriş, eğlence ve sanat merkezi olarak inşa edilen 42 Shopping Mall’da Sevgililer Günü’ne özel bir alışveriş etkinliği düzenleniyor. 9-14 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Çiçek &…devamı

Levon Bağış ile Çikolata-Şarap Uyumu Atölyesi

Bordo Şaraphane, Sakız Gülü Sokak, Kadıköy/Istanbul, Turkey

22 January 2019

19:30 To 21:30

0216 450 26 98

Bordo Şaraphane’de 22 Ocak 2018, Salı akşamı Levon Bağış‘ın yöneteceği Levon Bağış ile Çikolata-Şarap Uyumu  atölyesi düzenleniyor. Şarap hakkında temel bilgiler, çikolata ve şarap uyumunun temel esasları…devamı