The Marmara Taksim’de Yılbaşı Gecesi

31 Aralık 2019

31 Aralık 2019

20:00 To 00:00

Gümüşsuyu, The Marmara Taksim, Osmanlı Sokak, Beyoğlu/İstanbul, Türkiye

https://www.themarmarahotels.com/the-marmara-taksim-hotel.aspx

1250 TL

0212 334 83 00

Event Description

The Marmara Taksim, bünyesindeki Panorama Restaurant’ta Executive Şef Tolga Özkaya’nın hazırladığı ve vejetaryen öğelerin de bulunduğu mönülerle misafirleri için bir yılbaşı programı düzenliyor.

Panorama Restaurant’ta düzenlenen yılbaşı programı, hafif müzik eşliğinde “Yaşasın ve çilek & orman meyveleri” ikram edilecek kokteyl ile başlayacak. Diplôme de Cuisine sahibi Tolga Özkaya’nın hazırladığı yılbaşı mönüsünde Beluga havyarı, fümelenmiş Norveç somon sırtı, somon ve avokado tartar, altın patates ve somon yumurtası, mikro yeşillikler ve taze deniz yosun salatası, ızgara ahtapot, zencefilli balkabağı püresi ve chimichurri sosu, buzda çarkıfelek sorbesi, geleneksel dana bonfile Wellington, akçaağaç şuruplu körpe havuç, kavrulmuş yaban mantarları, ızgara kuşkonmaz ve biber sosu, dağ meyveli crème brulee ve elmalı tart, ballı zencefil dondurması ve ev yapımı çikolata yer alacak.

Vejetaryen misafirler için ise zeytinyağlı enginar ve yerelması, avokado tarta, altın patates, mikro yeşillikler ve taze deniz yosun salatası, ıspanak ve bademli krep domates sosu, buzda çarkıfelek sorbesi, sebzeli Wellington, akçaağaç şuruplu körpe havuç, kavrulmuş yaban mantarları, ızgara kuşkonmaz ve kaparili domates sosu, dağ meyveli crème brulee ve elmalı tart, ballı zencefil dondurması, ve ev yapımı çikolata sunulacak.

The Marmara Taksim’deki yılbaşı mönüsüne Melis Kar ve Grubu caz ve pop parçalardan oluşan bir repertuarla eşlik edecek. Gece yarısından sonra düzenlenecek after party’de dj performanslarına yer verilecek.

Organizers

İletişim bilgileri

[email protected]

Visited 961 times, 3 Visits today

Buraya yorum yazmak ister misiniz?

Related Event

Pürtelaş Hasan Efendi, Mimar Sinan Üniversitesi, Meclis-i Mebusan Caddesi, Beyoğlu/İstanbul, Türkiye

18 February 2020

09:30 To 19:00

Inter. National. Design, 18 Şubat 2020 tarihinde Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Çiflikten Sofraya başlığı ile Farm to Fork Konferansı düzenliyor. Konferansın ana başlıkları 2050 yılı…devamı

Osman Serim ile Türk kahvesi sohbeti

Capitol Alışveriş Merkezi - Altunizade Mahallesi, Üsküdar - Istanbul

28 February 2017

14:00 To 15:00

Anadolu mutfağının damak zenginliklerini dünyayla paylaşmak, kültür mirasımıza sahip çıkmak hedefiyle yola çıkan Tadında Anadolu, Capitol Alışveriş Merkezi’ndeki şubesinde Türk kahvesi konulu bir söyleşi düzenliyor. Türk Kahvesi…devamı

Kalamış Paysage Balık - Mezeler

Kalamış Paysage Balık, Münir Nurettin Selçuk Caddesi, Kadıköy/İstanbul, Türkiye

25 August 2018 To 15 June 2019

19:00 To 01:30

0216 337 44 44

http://paysagebalik.com

Kalamış Paysage Restaurant, her Çarşamba ve Cumartesi akşamı fasıl grubunun canlı müziği eşliğinde Balık-Fasıl Geceleri düzenliyor. Kalamış’taki deniz manzaralı restoran, taze mevsim balıkları ve zengin meze çeşitlerinden…devamı