Cazlı Brunch – Bizim Tepe’de

Şehri cazın farklı renkleriyle 17-27 Ekim 2019 tarihleri arasında kucaklayan 29. Akbank Caz Festivali kapsamında Robert Kolej Merzunlar Derneği bünyesindeki Bizim Tepe, 20 Ekim 2019 Pazar günü 10:30-14:30 saatleri arasında Şenova Ülker Quartet Grubu’nun caz müziği eşliğinde brunch etkinliği düzenliyor.
Şenova Ülker Quartet Grubu’nda trompette Şenova Ülker, gitarda Önder Focan, basta Anıl Deniz ve davulda Burak Cihangirli caz severlere açık büfe brunch etkinliğinde eşlik ediyor.

Şenova Ülker Hakkında:
1979 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yüksek Devresini “Pekiyi” derece ile bitiren Şenova Ülker, aynı yıl İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nda birinci trompetçi olarak çalışmaya başladı. Halen bu orkestrada grup şefi olarak yer alan sanatçı, aynı zamanda İ.Ü. Devlet Konservatuvarı ve M.S.Ü. Devlet Konservatuvarı’nda trompet öğretmenliği yapmaktadır.

Rezervasyon yapılması gereken etkinliğinin ücreti 145 TL.

Bu Etkinliği Paylaşın
Etkinlik Detayları
  • Başlangıç Tarihi
    20 Ekim 2019 10:30
  • Bitiş Tarihi
    20 Ekim 2019 14:30
  • Durum
    Süresi Doldu
  • Adres
    Kuruçeşme, Bizim Tepe Robert Kolej Mezunlar Derneği, Tepe Sk., Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
Etkinlik Detayları
  • Başlangıç Tarihi
    20 Ekim 2019 10:30
  • Bitiş Tarihi
    20 Ekim 2019 14:30
  • Durum
    Süresi Doldu
  • Adres
    Kuruçeşme, Bizim Tepe Robert Kolej Mezunlar Derneği, Tepe Sk., Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
Yorum Yap

Son yorumlar

Kategoriler
Ads