Global GastroEkonomi Zirvesi 2020

Turizm, Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD), 23 Eylül 2020 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde 3. Global GastroEkonomi Zirvesi’ni düzenliyor.

Global GastroEkonomi Zirvesi bu yıl İstanbul’a yakın, keşfedilmemiş toprakları, tarımı, peyniri, hayvancılğı, bağları, şarapları, yarımada coğrafyası ile Trakya’yı gastronomi destinasyonu olarak ele alıyor. Bu kapsamda düzenlenecek farklı oturumların yanında kahvaltı ve öğle yemeğinde Trakya mutfağından örnekler sunulacak.
Düzenlenecek oturumlardan birisi de “Trakya Gastronomisi”. Bu oturumda TURYİD Yönetim Kurulu Üyesi ve Global Gastroekonomi Zirvesi Başkanı Ebru Koralı, Trakya’nın gastronomi açısından önemini ve turizm açısından sunabileceklerini anlatacak. Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, bölgede bu amaca yönelik yapılan yatırımlara değinecek. Başka bir oturumda ise bölgenin şarap üreticiliği ve turizmine ilişkin olarak üreticiler Zeynep Arca, Selim Ellialtı ve Mustafa Çamlıca konuyu Mehmet Yalçın moderatörlüğünde ele alacak.
TURYİD’in bölgede gerçekleştirdiği bir saha çalışması olan “Rota Trakya” nın sonuçları da zirvede katılımcılara sunulacak. Çalışma Trakya, Kırklareli Valilikleri, Belediyeler ve Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteği ve uzmanlarca tamamlandı.

Zirveye katılım ücreti 375 TL, biletler Biletix üzerinden satışa sunuluyor. Bilet almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu Etkinliği Paylaşın
Etkinlik Detayları
  • Başlangıç Tarihi
    23 Eylül 2020 08:30
  • Bitiş Tarihi
    23 Eylül 2020 18:30
  • Durum
    Süresi Doldu
  • Adres
    Harbiye, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Şişli/İstanbul, Türkiye
Etkinlik Detayları
  • Başlangıç Tarihi
    23 Eylül 2020 08:30
  • Bitiş Tarihi
    23 Eylül 2020 18:30
  • Durum
    Süresi Doldu
  • Adres
    Harbiye, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Şişli/İstanbul, Türkiye
Yorum Yap

Son yorumlar

Görüntülenecek bir yorum yok.
Reklamlar
Kategoriler