Şarap Atölyesi ile Katalonya & Valensiya gezisi

1 Mayıs 2019

5 Mayıs 2019

01:00 To 23:50

Valencia, Spain

Lütfen detayları sorunuz.

0216 545 90 08

Etkinlik Description

Şarap Atölyesi’nden Murat Mumcuoğlu eşliğinde Katalonya ve Valensiya gastronomi gezisi 1 – 5 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İspanya’nın Akdeniz kıyısının en önemli şarap bölgelerini ve gastronomik değerlerinin tanıtılacağı turda 2 gece Tarragona’da, 2 gece de Valensiya’da konaklanacak.

Geziye ilişkin öne çıkan detaylar ise şöyle:

– Katalunya bölgesinden tüm dünyaya yayılan Penedes’in ünlü Cava’ları bölgenin en özel ve butik üreticilerinden olan Gramona’da tadılacak. Burada ayrıca bölge yemekleri ile Cava eşleşmesi yapılacağı bir yemek-şarap etkinliği de gerçekleştirilecek.

– Sadece İspanya’nın değil dünyanın en önemli şarap bölgelerinden olan Priorat’taki en nadide üreticilerden Clos Mogador ve Scala Dei şaraphanelerinde Priorat’ın eşsiz kırmızı şarapları tadılacak.

– Priorat’ın en “post-modern” restoranı sayılan Brots’ta özel bir yemek yenecek.

– Tarragona’daki ilk akşam De Vins’te “tapas – şarap” eşleşmesi yapılacak. İkinci akşam ise şehrin en iyi restoranlarından biri sayılan Arcs’ta Katalonya’nın gastronomik lezzetleri keşfedilecek.

– Turun Valensiya ayağı ise İspanya’nın tüm dünyaya armağan ettiği Paella ile başlayacak… Paella’nın anavatanı olan Valensiya’nın en önemli Paella restoranlarından olan Levante’de bölge şarapları eşliğinde Valensiya usulü Paella’nın sırları öğrenilecek.

– Valencia’daki şarap turu  ise İspanya’nın son yıllardaki yükselen yıldızı Bobal üzümünün anavatanı olan Utiel-Requena bağlarına olacak. Buradaki en önemli iki üretici Chozas Carrascal ve Pago de Tharsys’te hem Bobal hem de bölgenin diğer şarapları tadılacak.

– Valensiya’daki ilk akşam şehrin en özel şarap mekanlarından olan Enopata’da bir “Doğu İspanya” şarapları tadımı gerçekleştirilecek. İkinci akşam ise Valensiya’nın bir nevi “Soho”su sayılan Ruzafa mahallesinin göz bebeklerinden “Dos Estaciones”te modern İspanyol mutfağının en lezzetli örneklerinin tadılacağı bir “wine & dine” etkinliği gerçekleştirilecek.

Piano Piano Tours’un gerçekleştireceği bu tura ilişkin diğer detayları için programı buradan inceleyebilirsiniz.

Bu etkinliğe ön kayıt yaptırmak ve daha fazla bilgi almak isterseniz, aşağıdaki form aracılığıyla etkinlik organizatörüne ulaşabilirsiniz. Bilgileriniz Şarap Atölyesi’ne iletilecektir.

Uyarı
Uyarı
Uyarı
Uyarı

Uyarı.

Organizers

İletişim bilgileri

[email protected]

Visited 949 times, 2 Visits today

Buraya yorum yazmak ister misiniz?

Related Event

Süleymaniye Mahallesi, Finn Karaköy, Necatibey Caddesi, Beyoğlu/Istanbul, Turkey

13 December 2018

19:00 To 23:00

05436207225

Bu etkinliğe Iyzico güvenli ödeme sistemi ile ödeme yaparak bilet alabilirsiniz.

Drink’nBite ve Somelyer ile Şikemperver Yemekler, kış sezonunda geri döndü. Bu kışın ilk yemeği 13 Aralık 2018, Perşembe akşamı Finn Karaköy’de lezzetli bir geceye hazır olun. Unutulmaz…devamı

Santa Maria Apartmanı, Tomtom, Postacılar Sokak, Beyoğlu/İstanbul, Turkey

25 July 2019

19:30 To 21:30

0532 760 2172

Tadım Atölyesi’nin Beyoğlu’ndaki Santa Maria Apartmanı’nın mahzeninde düzenlediği tadımlarda Temmuz ayının teması yaz şarapları. Atakan Aya‘nın yöneteceği tadım bu ay 25 Temmuz 2019, Perşembe akşamı gerçekleştirilecek. 19:30…devamı

Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet - Tevkifhane Sok. No: 1, Sultanahmet - Istanbul

1 April 2018

11:00 To 15:00

212 402 31 50

Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet, 1 Nisan 2018, Pazar günü Paskalya brunch’ı düzenliyor. 11:00-15:00 arasında gerçekleştirilecek etkinlikte brunch büfesi ve barbekünün yanı sıra çocuklar için animasyon…devamı